Dennis

Leuk dat je mijn pagina bezoekt. Tijdens kantooruren coach ik teams en hun leidinggevenden op het gebied van agile prioriteren en samenwerken. Dat doe ik op freelance-basis. Maar daarbuiten probeer ik mij sinds 2008 onder meer te bekwamen op het gebied van portret- en outdoorfotografie. Zo fotografeer ik graag (berg- en kust)landschappen, bossen, heide, wilde dieren, bloemen en paddenstoelen. Op reis heb ik dus altijd een paar camera’s met toebehoren bij me. Maar ook in Nederland en België valt genoeg te fotograferen.

Daarnaast wordt ik vaak gevraagd om portretten te maken van familie, vrienden en bekenden. Soms nodigen beginnende modellen me uit om hun portfolio te helpen verrijken. Op de meeste fotocamera’s zit ook een film-knop. Die heb ik onlangs “gevonden”. En die gebruik ik steeds vaker. Ik wil me gaan ontwikkelen op het gebied van vloggen en vodcasten. Daarom ben ik onlangs ook lid geworden van een videoclub in Soest.

Ik doe in principe geen commercieel werk. Maar als je een foto van mij wil gebruiken, laat me dat dan weten zodat we goede afspraken kunnen maken.